Ajankohtaista

Hei.

22.5.2021
Täällä sivustolla on ollut hiljaiseloa, mutta taustalla töitä on tehty. Naantalin Hunaja on vihdoin löytänyt kodin ja toimipaikan Naantalin Merimaskusta.


Uusi osoite on Paltteentie 2
21160 MERIMASKU.
Rakennus on rakennettu 1958 ja siinä toimi Merimaskun Osuuspankki 2000 luvun alkuun asti. Sen jälkeen rakennuksessa toimi käsityöalan yrittäjä, ja paikka tiedettiinkin nimellä ”Käsityöpankki”.
Nyt hieno rakennus saa suojeltavakseen Naantalin Hunajan LUOMU tuotannon.


Hyvää alkanutta vuotta 2021!
Naantalin Hunajan tuotteita edelleen saatavana. Ota rohkeasti yhteyttä. Toimitan pienenkin tilauksen lähialueelle.

Nyt saatavilla myös REKO Naantalista.

22.9.2020
Hunajasato on nyt korjattu ja mehiläispesät laitettu talvehtimiskuntoon. Hunajasato oli sateisen heinäkuun takia jonkin verran normaalia pienempi. Naanatalin Hunaajan uuden sadon hunajaa on kuitenkin saatavana jälleenmyyjillä, tilauksesta ja tapahtumissa. Katso uusi tuoteperheemme ulkonäkö tuotesivuilta. SiltäN löydät helposti myös yhteystiedot tilausta varten.

26.6.2020
Alkukesän mesikasvit kukkivat. Voikukan kukinta oli runsasta. Se olikin mehiläisten ensimmäinen kunnollinen ravintokasvi tälle kaudelle. Mehiläiset ahkeroivat kesäkuun alkupuolella puutarhojen hedelmä- ja marjapensaissa. Alkukesän hunajaa ja siitepölyä pesät käyttivät omaan tarpeeseen. Hiukan toki jäi jo varastoonkin. Ensimmäinen hunaja kertyi yllättäen metsämarjoista, lähinnä puolukasta. Tämä kuparinhohtoinen hienoarominen hunaja näkyi mehiläisten rakentamissa uusissa kennoissa. Vadelma aloitti kukintansa Juhannuksen alla ja siitä onkin kertynyt pesiin jo kohtalainen saalis. Mehiläispesää hoitaessa ensimmäiset täydet hunajalaatikot tuntuvatkin mukavan raskailta. Toivon mukaan uutishunajaa saamme jo muutaman viikon kuluessa.